Lykkegaard har ligget på bakken i den sydlige udkant af Tversted i flere hundrede år. Skriftlige kilder bekræfter dette i hvert fald tilbage til slutningen af 1700-tallet. De nuværende bygninger er opført i perioden 1885-1915.

Ordet 'lykke' betyder i denne sammenhæng en indhegning, og der findes mange gårde og personer i Danmark, der hedder Lykkegaard. Den nærmeste Lykkegaard har ligget i Bindslev 4 km væk - den er siden blevet revet ned.

Vi overtog Lykkegaard fra Tom og Karin Karlshøj d. 1. april 2001. Det første halve års tid byggede vi stuehuset om og moderniserede. Renoveringen af udbygningerne og indretning af forretning startede i 2002.

I perioden 2002-2012 drev vi Bed & Breakfast i stuehuset. Denne del af forretningen er nu nedlagt.

I vinteren 2013/14 har vi forbedret adgangsforholdene for handicappede med blandt andet en sti fra parkeringspladsen til gårdspladsen, fliser foran indgangsdørene, ramper til kørestole mv. I tillæg hertil er lokalerne blevet brandsikrede for at overholde bygningsreglementets krav til lokaler med offentlig adgang.

Pr. 1. juli 2021 har vi solgt Lykkegaard. Butikken videreføres ikke, og lukker endeligt d. 23. oktober 2022.

Det er ikke tilladt at medbringe hund eller andre kæledyr i butik og galleri. Vi har hundekroge udenfor indgangsdøren og frisk vand til de firebenede.

Lykkegaard Tversted

Bindslevvej 54 Tversted,
9881 Bindslev
 

Åbningstider klik her 

output onlinepngtools 5