Nyheder

I 2019 holder vi åbent to weekender i skolernes vinterferie. Fredag-lørdag-søndag kl. 11-17 i ugerne 7 og 8 (15.-16.-17. og 22.-23.-24 februar). Se vore detaljerede åbningstider for hele 2019 i menuen.

Vi har en del år undervist personale i genbrugsbutikker over hele landet. Fra foråret 2019 afholder vi vore kurser i Tversted, hvor alle kan tilmelde sig. Se mere her...

Udenfor den travle sommersæson holder vi vurderingsarrangementer og foredrag i hele landet. Klik på menupunktet Foredrag for at se mere.

Lørdag d. 31. august holder vi antik- og loppemarked i gårdspladsen, hvor 10-12 gæstekræmmere stiller op. Kræmmerne er kollegaer og venner af huset; det er ikke muligt for andre at købe stadeplads.

Salg/rådgivning

Vurdering og rådgivning er ikke gratis - det er ydelser, der er en del af vores forretning.

Vi udfører faglig vurdering af brugtvarer og antikviteter. Kunderne er blandt andre bobestyrere, skifteretter og private. Vurdering faktureres efter medgået tid med kr. 350 pr. time samt befordringsgodtgørelse efter statens takster. Begge dele tillægges moms.

Vi deltager gerne i vurderingsarrangementer, når tiden tillader det. Kontakt os gerne for tilbud. Det er ikke muligt at få udført vurdering ved personligt fremmøde i vores butik uden forudgående aftale.

 

Lykkegaard Tversted

Bindslevvej 54 Tversted,
9881 Bindslev
 

Åbningstider klik her 

Logo Lykkegaard